Mogelijkheden aan boord

Boek een rondvaart op maat!

De mogelijkheden zijn eindeloos. Van een korte rondvaart onder begeleiding van een van onze ervaren schippers tot een hele middag en avond met verse hapjes en drankjes in een van onze rondvaartboten. Dankzij onze jarenlange ervaring in het organiseren van tot in de puntjes perfecte rondvaarten, kunnen we je altijd een passend aanbod doen. Genieten op het water. Gewoon in Dokkum!

Groepsactiviteiten

Voor groepen heeft Rondvaart Dokkum meerdere programma’s vastgesteld. Indien je zelf wensen hebt, laat het ons gewoon weten, we denken graag mee! Wil je gelijk een programma/arrangement boeken of heb je meer informatie nodig? Laat het ons weten, we staan je graag te woord.


Arrangement 1 met Het Paviljoen

Start met een kop koffie en Friese oranjekoek op het terras van deze schitterend locatie net buiten Dokkum, Het Paviljoen. Vervolgens stappen we aan boord, we varen een slag door Dokkum met gids en proosten naderhand met een borrel en hapje op een heerlijke dag!

Arrangement 2 met Miss Vino

Stap aan boord in de binnenstad en geniet van heerlijke borrelhapjes van Miss Vino uit Dokkum en koude drankjes. Laat je meeslepen door de verhalen van onze gids!

Arrangement 3 met het Museum

Varen, eten&drinken met bezoek aan het museum of stadswandeling, ook dat is mogelijk. Een passende en op maat gemaakte dag met al onze samenwerkingen van Dokkum. We sluiten af met een bbq op een toplocatie! Neem contact met ons op voor meer info.

Arrangement 4 met de Brouwerijen

Iets vieren kan altijd, daar is altijd een moment voor. Stap aan boord en proef het bier van de Brouwerijen uit Dokkum. Deze trotse samenwerking vult een geweldige middag of avond!

Onze trotse Samenwerkingen

Schreiershoek
AD
brouwerij dockum
museum
bonifatius
van der gang
Miss vino